Themadag

Soepel blijven in je Gewrichten

9 maart 2019

Themadag - 9 maart

Chi Kung, meditatie en kennisoverdacht
door Conny Coppen en Ysbrand Pool

Voor Wie en Hoe
Voor iedereen die:
  • Verlangt naar bewegingsvrijheid in alle opzichten. Denk aan: Vrijer, authentieker in het leven staan, meer ruimte voelen voor beweging van binnenuit. Minder verzuurd en met meer plezier.
  • De gewrichten gezond en soepel wil houden (of weer soepel wilt krijgen) 
  • Gewrichtsklachten heeft en ernaar verlangt om van binnenuit te leren ze te ondersteunen. Denk aan: Ontgifting, betere doorstroming, liefdevolle verbinding, inzicht.
We reiken je oefeningen, ervaringen en kennis vanuit de natuurgeneeskunde en de Chinese geneeskunde aan, op een lichte, vriendelijke manier. We helpen je om liefdevol contact te maken met je gewrichten zodat je niets forceert. Ben je onder behandeling van een arts, stem af met je behandelaar. Zo nodig is persoonlijke begeleiding na afloop mogelijk.
 
Waar en Wanneer

9 maart 2019 van 10.00 tot 16.00 uur. Deur open om 9.30 uur.
Locatie: De Orbit in Zeist.
Adres: Odijkerweg 144, 3709 JK Zeist (8 min. station).

Kosten en Aanmelden
€ 75,00 inclusief btw.
Inclusief koffie, thee en uitgebreide syllabus.
 
 
Geef jij dit cadeautje aan jezelf en je gewrichten?
 
Wees welkom!

Instructeurs

Conny Coppen

Conny Coppen

Conny Coppen is therapeut, docent en auteur. Zij is iemand die je laat voelen waar het in de kern om gaat. Geen louter theoretisch verhaal, maar vooral ook ervaren met ruimte voor dialoog. Zij brengt doorleefde kennis, gestoeld op 35 jaar studie, onderzoek en ervaring.

Website: www.connycoppen.nl
E-mail: info@connycoppen.nl
Mobiel: 06-19947183

Ysbrand Pool

Ysbrand Pool

Ysbrand Pool,  geboren 1960. Sinds 2000 intensief getraind op het Taoïstische pad. Hij is gecertificeerd Chi Kung trainer en een aantal Healing Tao disciplines. Hij neemt je met hart en ziel mee tijdens de Chi Kung training op ontdekkingsreis in het lichaam. Zijn motto: “Hou veel van jezelf! Je bent goed zoals je bent!”

Website: www.taovitaliteit.nl
E-mail: info@taovitaliteit.nl
Mobiel: 06-53328434