Retraite in Juseu - Spanje

Van 11 tot 18 Mei 2019 – Tot bloei komen

 

Retraite

Retraite in Spanje onder de begeleiding van
Conny Coppen & Ysbrand Pool

Ervaring is niet nodig. Verlang je ernaar om de liefdevolle verbinding met jezelf weer te voelen, lekker in je vel te komen, tot rust en herstel te komen? Wees welkom, want daar gaan we voor. Vanuit die bedding ga je liefdevol opschonen, je eigen kracht hervinden en voelen dat je goed bent zoals je bent.
 
Waar en Wanneer

Een bijzondere Tao Retraite Week op een zeer magische locatie. We zijn in het dorpje Juseu, gelegen op een zuidelijke uitloper van de Spaanse Pyreneeën. Het dorpje bevindt zich op ± 800 meter hoogte aan het eind van een 5 kilometer lange doodlopende weg de natuur in. Als je er aankomt, is het net of je een andere wereld bent binnen getreden. De energie is hier in balans, mild en tegelijkertijd zo krachtig. Een fantastische plek om energetisch op te schonen en ideaal voor verstilling en bezinning. De hectiek en ‘waan van alle dag’ hebben hier geen toegang. Om het dorpje heen staan veel olijf- en amandelbomen. Tijdens de retraite in mei is de vallei gevuld met het mooiste groen onder de warme zon.

Invulling van de Week
Het wordt een retraite week met ruimte voor bezinning. Het programma van maandag – vrijdag op hoofdlijnen: 
  • ’s Ochtends voor het ontbijt Chi Kung.
  • Tijdens de morgen bijeenkomst: Meditatie en verbinden met thema van de dag 
  • Hoofdmaaltijd
  • Siësta
  • Samenkomst, delen 
  • Avondeten 
  • ‘s Avonds stiltemeditatie en mindful Tao.
Reizen naar Juseu

De snelste en goedkoopste manier is vliegen (oa Transavia) op Barcelona. Vandaar rijdt er een bus naar Barbastro waar je in overleg wordt opgehaald. Een mooi alternatief is een auto huren op het vliegveld. Van het vliegveld is het zo’n 2,5 uur rijden naar Juseu.
Met de auto vanuit Nederland is het zo’n 1450 km en is het in 2 dagen goed te rijden. We kunnen (met toestemming) adressen uitwisselen zodat men mogelijk samen kan rijden.

Kosten en Aanmelden
De kosten van de Tao van het Hart Retraite Week in Juseu zijn bij een 2-persoonskamer € 745,- per persoon, bij een éénpersoonskamer € 785,-. Dat is het verblijf van zondag t/m zaterdag inclusief begeleiding, overnachtingen, alle maaltijden en korte massage.
Het is mogelijk om op zaterdag al aan te komen. In dat geval dient men zelf voor eten voor die dag te zorgen. Aanmelden kan via het aanmeldformulier, of mail naar info@connycoppen.nl of info@taovitaliteit.nl.
Reservering is definitief na aanbetaling van 150,-. Het verblijf is in gerestaureerde authentieke Spaanse huizen. De slaapkamers verschillen in grootte. Volgorde van aanmelden bepaalt welke kamer je krijgt (grootste kamers eerst). Gedeelde toilet en badkamers. Maximaal 12 deelnemers. Tijdens de week wordt er per toerbeurt een kleine corvee inspanning gevraagd.
Indien men met partner wilt komen en samen in één bed slaapt (de meeste kamers hebben 2-persoonbedden) betaalt de partner een gereduceerd tarief van € 545,-.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier, of mail naar info@connycoppen.nl of info@taovitaliteit.nl.
Reservering is definitief na aanbetaling van 150,-. Graag overmaken naar NL46ASNB0781211271 t.n.v. IJsbrand Pool o.v.v. aanbetaling retraite Juseu en uw eigen naam. Het resterende bedrag dient uiterlijk 3 weken voor aanvang te zijn betaald.

Annuleren
Annuleren is mogelijk tot 15 april. De aanbetaling wordt in principe niet terugbetaald tenzij men in staat is om een vervanger op te geven. Als wij zelf nog aanmeldingen op de wachtlijst hebben en iemand vult het in, zijn we bereid om ook alsnog de reserveringskosten terug te betalen.

Vroegboekkorting!

Tot 1 februari hanteren wij een vroegboekkorting van € 50,- en krijgt je het boek de Tao van Gezondheid (twv € 19,95) geschreven door Conny Coppen kado!

 

Sfeer Impressie

Instructeurs

Conny Coppen

Conny Coppen

Conny Coppen is therapeut, docent en auteur. Zij is iemand die je laat voelen waar het in de kern om gaat. Geen louter theoretisch verhaal, maar vooral ook ervaren met ruimte voor dialoog. Zij brengt doorleefde kennis, gestoeld op 35 jaar studie, onderzoek en ervaring.

Website: www.connycoppen.nl
E-mail: info@connycoppen.nl
Mobiel: 06-19947183

Ysbrand Pool

Ysbrand Pool

Ysbrand Pool,  geboren 1960. Sinds 2000 intensief getraind op het Taoïstische pad. Hij is gecertificeerd Chi Kung trainer en een aantal Healing Tao disciplines. Hij neemt je met hart en ziel mee tijdens de Chi Kung training op ontdekkingsreis in het lichaam. Zijn motto: “Hou veel van jezelf! Je bent goed zoals je bent!”

Website: www.taovitaliteit.nl
E-mail: info@taovitaliteit.nl
Mobiel: 06-53328434

Aanmelden & Contact

Via het formulier kunt uw zich aanmelden of contact opzoeken. Ook kunt u direct contact zoeken met Conny of Ysbrand (contact informatie hierboven).